Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Thursday, 14 July 2011




kepada semua pembaca yek ('',) (haii ain,ade ke yg membacanya? ) hehe

semoga anda semua sihat dalam lindungan-NYA ('',)

dalame tak tulis, cerita kat sini kan..banyak benda berlaku dan jadi dan mcam2 halla yek...ok arini ain saje2 menaip dekat office nie sebab musim kebosanan telah melanda diri ini...maklumla keje da takde semua da siap untuk this week ('',) hebat bukan hwork da siap? hehe ('',)



tengok si comey tu mood die tengah bengang agaknya atau tension.. al maklumlah semua sedia maklum kucing takut air hehe minum air bole laa..kene airr xde maknanya..tapi manusia pun ade yang takut air sebab tu tahan tak mand-mandi hehee (ehh..eh bgtahu siap2 bukan ain k orangnya) ehhe da tahu kang korang mesti nak cakap ainla tu yg takut airr hahaha.. ('',)

ok...ain bukan nak cakap ain tengah mood bengang or mara or yang seangkatan dengannya la bukan..tapi ain nak bukak cerita pasal benda kat bawah nie...

:
:


:
:

ok..apa yang korang faham dengan 'admire'? ain faham maksudnya minat atau boleh dikatakan ade peminat...tapi bukan artis yang ade peminat tu tapi lebih kepada meminati seseorang la k... ain nak kongsi dan nak tanya pendapat kotla ade yang bacakan...benda nie bukan pasal ain lebih kepada umum @ rakan ainla k..ain guna gelaran DIE untuk gunakan panggilan cerita die ek('',)

ok..nak diceritakan sebelum die masuk U, die sekla kan mcam orang laen...jadi di sekolah menengah (form 5) die mula berjinak-jinak dengan alam bercinta..haha cinta monyetla katekan.. nak diceritakan die terima that boy tu sebab boy tu sangat2 baek, memahami die,jaga amalan solat, budi bahasa, sangat caring dengan DIE..jadi tak mustahilla diorg boleh bertahan sampai ke hujung tahun tingkatan 5 dari awal tahun form 5 mereka couple...

ok..habis sek...~

bile da habis sek, masing-masing da mula bawak haluan masing2 yang Die masuk U, yg boy masuk tempat laen..selepas tu, da mula nampak taring si boy dengan berperangai agak pelik maksudnya tak mcam dulu..jauh 1000 berubah...tapi Die tetap bertahan dan bersabar dengan perangai Boy tu...

TETAPI~

msa DIE di U dan masih status In a Relationship lagi, da de ADMIRE yang mengushaa dieee hahahaa...ain gelarkan Admire jela yek senang faham...admire nie mula mencari jalan untuk berkawan dengn DIE..lama2 tu kawan2 biasa okla kan...da kate kawan biar beribu berumahtangga biar 1 heehe ('',)

sejak dari hampir2 nak akhir sem 1 mereka (admire & Die) da pun berkawan...yg Die banyak ceritakan perangai Boy yg die tak suka pada Admire tu..da admire sangat open...selepas dari tu, memang DIE selalu ingatkan pda admire jangan mengharap lebih dengan die...die hanya anggap kawan sahaja...tapi...admire mengeluarkan statement 'takpe korang baru couple bukan kawin masih de peluang'..ade ke cakap cmtu?? pehhh ('',)

ok..sehingga diorg habis belajar admire dan Die still berkawan as a friend...akhirnya hujung sem 1 Die dan Boy clash disebabkan sikap BODO boy tu yang tak reti menghargai permata di depan mataa diee..hahaa tapi ain nak bgtahu yek..mse sem 4 asenye Die telah berkenalan dengan sorang lagi laki yg lebih berusia dengan Die.. da mereka kenal2 sehingga sama2 habis belajar..samala dengan si admire Die kawan sahaja sehingga habiss belajar di U.. ('',)

Makin menarik bukan? ~ sambung yek

selepas masing




No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~