Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 10 May 2011

~~BENGANGGG KOTTT!!


salam....dalame betul tak tulis...tpi nak story sikit...

adala baru2 nie...camne.nak cakap ek..FB nye pasal...ishk2.. apa yang ain tulis kat wall tu da kate wall ain nye kan..account ain, semuanye...jadi suke hati perut ainla ain nak tulis apa..pun... ain takde mention kan spe2...yg ko nak terasa tu KENAPA??

ain tak kacau pun BONTOT kaw...betul apa, ain cakap kalau kite sebagai student buat apa nak sibuk2 ambik2 gambaar..time belajar, kite belajar...time ambik gambar, haa ambikla puas2.. ain bukan apa..kat mana2 Universiti semua ada peraturannye...cume kite je kene pandai2 ikut.. tak kisahla ko tu student full time ke, part time ke...

Ain mmg bengang sebab ain tak cakap pun nama kaw kat fb ain dlm wall ain...yg ko teras tu pe hal..ishk2...aku kesianla kat kaw...mcam org tak faham!!...baru gune FB da mcm sial!!!! lg satu, kalau kaw tak puas hati dgn HAKU, wat pe ko nak cakap dgn boss aku...

kalau ikut mana2 undang2, undang2 malaysia sekalipun kalau org tu tulis kat mana2 dalam wall die, dienye ACCOUNT!! kalau kaw nak saman aku ke pe ke ade ke aku tulis nama kawwww!! tak leh nak wat pela...kan.!! yg ko terasa babi sial tu apasal!!! suke hati perut akulaa...FB AKUUU!!...lagi satu aku tulis statement kat wall aku, bukan de sebut nama kAW...da mcm P***ku**M** lak aku ase...kesian222..pompuan2...baru gune FB daaa rasee FB tu nyawa kaw...!!

Kesian kot AKU kat KAW!! Dala...k..pegi mamposss jela..k....aku pun da delete kaw jadi kawan aku...aku rase aku tak mati kot kalau kaw tak jadi friends aku..dan aku tak kisah batch kaw nak PULAU aku ke...kan...skg nie da de BATCH 2 yg jauh lebih berbudi bahasa dari KAW!! poyo giler kot...

baru 5 bulan belajar da nek hidung tinggi, nek minyak...KO ingt aku TAKUTT! DGN ko!!

ishk2...kepada manusia2 tu, aku tak kisahla..ko tu makcik ke..kakak ke...tapi agak2 la k.. just for your information aku tulis dalam FB aku!! SEKALI LAGI FB AKUUU!!!...bukan FB ko!!...dan aku takde pun link kan kat nama kaw pun..yg ko nak terasaaa ape hal!!.. ishk aku menyampah giler...kot...

aku tak fahamla...apsal kaw nak terasa...konon siap kol akunye boss...ape kaw ingat ko kol boss aku die nak mara aku ke??? ehhh die tu profesional nye org OK..die tak maen la kalau pasal remeh temeh nye hal yang da CONFIRM2 bukan mention NAMA KAW YG SAMPAH tu!! kat FB aku....KESIAN KAW kan...kaw tak tahu boss aku tu makcik aku...
so bukan senang2 die nak mara melainkan mmg salah aku...!! SO PLEZ LA POMPUAN SIAAL..!! Jgn nak BUAT AKUUUU MNYAMPAH GILERRR BABI DGN KAW OK!!!

UNTUK pengetahuan kaw...aku tulis kat wall FB aku jarang & tak selalu pun tulis statement nak mention kat sesape....SOOO ape yg berlaku lepas nie, aku tak kisahla...bukan aku kisah sgt pun..ko nak masam muka babi dgn aku ke, nak pulaukan aku ke..taknak kawan aku ke.....ADE AKU KISAH???

aku nak tanya sikitla k pompuan, ape ko dapat ko telefon BOS aku mengadu??? ko dpt duwit bela maruah diri kaw yg tercalar tu ke??? ke ko nak aku berlutut mintak maaf kat kaw???? meh aku bgtahu sikit kat kaw....

smpi ke bile pun aku tak kan nak melutut dan mintak maaf kat kaww!! sbb pada aku, aku tak mention pun nama kaw dlm statement kat wall aku..so pe hal lak aku nak mintak maaf...pegi MATI la kalau ko nak TERASA...mengadu bagai mcm2...PGI JAHANAM ARR tu semuaa...!! POYO GILERRR!!!

pasni, kaw nak PULAUKAN aku dgn kawan2 kaw pun aku tak kisahla...ishk2...pompuan2 aku KESIAN KOT kat Kaww... !!!!

SEKIANNNNNN..~ BLAHHH TERUS DALAM HIDUP AKUUUUUU BYE~``


ps://
pada kawan2 mintak maaf byk2 bahasa
kurang sopan sikit..sebab tengah emosi sikit...
bengang giler tahap babun dengan sorang
pompuan CILAKA tu.....

*ASSTAGFIRRULLAGHALAZIM AIN*
*SABA BYK2 K..*
*10 MAY 2011*