Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Sunday, 31 January 2010

~Kini Kembali~

http://emo.huhiho.com
...salam....

hye apa kaba kwn2?? sihat?? wahhh sgt lama ain tidak menulis di sini...tapi akhirnya arini ain kembali dengan nafas yang baru....asenye mmg terlambat da kot tapi ain nak ucapkan jugak 'SELAMAT TAHUN BARU' pada semua.. :)

erm...walaupun kita da pun sampai akhir januari tapi ain still nak abiskan cerita sikit untuk
bulan 12 yang lepas la ek...sebelum ain tutup buku tahun 2009..ermm...untuk ingatan ain jugak di kemudian hari... :)

erm...pada 28 Disember 2009, ain da mula bekerja..kira kalau masuk arini da sebulan lebihla ain keje...ain keje sementara je dekat Tadika Amal Taman Keramat..dekat je dengan rumah ain dalam 5min da sampai...hehehe dekat je kan? :)

ermm...pasal lesen ain pulak..pada 28 Disember kira selepas ain balik keje dalam kul 3.30ptg ain teerus ke tempat belajar motor sebab ain kene buat latihan akhir untuk test JPJ ain..hehe..ain takut ain lupa...ain datang lagi pas keje hari rabu iaitu pada 30 disember 2009 tu...sekali lagi ain dtg ari rabu tu kira ari terakhirla ain wat latihan tapi time tu cikgu motor ain tgk...ermm...

mse ari rabu tu ain nek titi jatuh lagi..adoiii..luka gak laa...tpi tu adalah latihan terahir ain jth2 pun darah2 tgn ain tetap teruskan wat latihan...ain wat latihan dri kul 4 sampai 5.30 kat situ...dan pada 31 Disember 2009 ain de test JPJ MOTOR...

pada 31 Disember 2009 tu, ain nye nama sesi 1..kira pagi...num giliran 20 tapi de orang tak datang jadi num 17...wahh..mse tukan depan2222 ain semuaaa laki...adoii..kalau jatuh titi wat malu jee...tapi ain wat sebaik mungkin dan alhamudulillah ain tak jatuh titi..dan yg lelain ain wat dengan bek..syukur ain LULUS untuk dua2 bahagian....kira ain da LULUS la Motor...da dpt P tuk motorrr.hehehe...

untuk tahun 2009 ain tutup buku dengan kejayaan ain lulus Test JPJ motor...hehehe...ase syukur sgt sbb tak jatuh kat titi...sbb tuk motor ramai org akan gagal bile kat titi jeee... pasni ain akan cerita perkembangan ain mse di tahun 2010 pulaaa......

SELAMAT MEMASUKI TAHUN 2010 AIN!!!
~SEMOGA DENGAN KEDATANGAN TAHUN 2010 LEBIH BEK LAGI TUK AIN~