Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 23 August 2011

~Cuti..cutii..cutiiii yg BEST!



salam semua..('',)


alhamdulillah mood arini agak ok dari semalam...tapi serius cakap, semalam kat office ain bukannya buat keje sangat..sebab takde mood..muka pun takdela nak sengih2 nak gelak2 mcam selalu...yela semalam ase tension sikitla...takde jiwa nak buat keje...tu yg semalam tghari ain isi borang annual leave...(borang cuti)...

ain apalagi ingatkan nak mintak cuti 2 ari je minggu nie..iaitu ari selasa (arini) untuk abah bawak kenari g workshop..repair pe ntah tpi makan masa sehari...tu yang ain ambik cuti...pastu ain ingat nak ambik cuti ari jumaat sebab biasala nak dekat raya kan nak ambik wat shopping raya sebab ain ingat 25hb baru dpt gaji + bonus raya tu yang bajet soknya nak berjoli raya hehe.. tapi bila da jadi camtu spoil mood ain, ain pun teruss la ambik cuti Direct 4 ARI hehe..




muka takleh blah kan..heheh ('',) ain pikir sebab ain malas nak keje minggu nie takde mood jadi tu yang ain apply cuti direct 4ari lgipun ain nye cuti tahunan masih bebaki 14 hari lgi...jadi ain apply la 4 ari....kira tinggalla 10ari...tu pun kira banyak lagikan.. ('',)

alhamdulillah sampai petang tu, boss ain (mak uda) bagitahu yang cuti ain approve..jadi ain pun sengih memang gembira tak terhinggala.ase tak saba nak balik sebab ain memang takde mood nasib baekla da takde keje..semua keje ain da siap awal2...pehh kalau tidak ase memang tak dapat kot cuti tu... ('',)

kiranya cuti yang ain apply 4 ari tapi diorg bgi cuti raya seminggu..tu jadi bile di kira-kira lebih kurang dalam 2 minggu lebih jugakla cuti raya ain tahun nieee... hehee ('',)

jadi dengan rasminya dari 23 hb Ogos 2011 hingga 4 September 2011 'AIN CUTI'.. seronok jangan cakapla lebih kurang 2 minggu jugakla cutinya niee..hehehe mewahh bukan...ain harap dengan cuti nie sedikit sebanyak dapat melupakan apa yang berlakula sejak menjak niee....INSYA'ALLAH

okla semoga berjumpa di entry seterusnyaaaa ok! daaaa...~


No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~