Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 23 August 2011

~Bile ckp tak serupa Bikin!!~






Bukan nak kejutkan kalian semua dengan gambar kucing di atas tapi lihatla kalau kucing pun pandai mara untuk pertahankan diri die inikan kita manusiaa...betul tak? Tapi sebab apa AIN mara?? punca dari apa?? korang nak tahu? nak tahu tak??

ok ain citer, tengok tajuk pun da tahukan mara..betul tak?? Yela 'CAKAP TAK SERUPA BIKIN'.. yang Ain faham maksud die lebih kurang mcam niela...bile cakap lain, buat lain haaa lebih kurang mcam tula maksudnya...Ain sebenarnya tengah mara dengan nie..jap...jom terjah:

:
:
:



Niela company yang buat ain Bengangg!! bukan ape diorg janji mulut manis je dengan Ain cakap boleh dapat kereta kalau booking sebelum pelancaran akan dapat selewat-lewatnya dalam bulan 8 dan sebelum Raya...tapii korang tengokla sekarang da bape ari puasa??? korang leh percaya ke akan dapat sebelum raya?? da sah2 semua kakitangan company tu semua tengah mood raya... pastu orang JPJ pun da takdenye akan kerja..semua tengah jiwa raya...




Entahla kalau ikutkan hati memang menyirap terbakar je...mula2 tu boss ain(makcik Ain) kol Perodua tanya status kereta diorg kata sebelum raya Ain num.15 dalam branch die...tup tup next week nya tu abah pulak kol tanya..diorg bole cakap tak tahu mungkin no, 5, mungkin no 3 agaknya..bole pulak cakap mcm tu..yang ain menyirap lagi Salesgirl Ain tu bole cakap dengan abah kalau bole saya pun nak cepat2 nak dapat Komisyen?? Ade ke die cakap mcam tu mcam lahanat jee cakap...ko ingat aku terhengeh sangt kee...menyesal pulak ain ase booking kat tempt tu???? eeeee geram betulla...

ade lagi satu nak citer, mse abah kol tu abah geram abah terus kol Perodua HQ tanya..org Hq boleh cakap under nama ain booking kereta myvi premium grey..apalagi abah pun menyirap la cakap bile pulak anak sye booking warna grey premium?? diorg cakap kami terima booking dari Salegirl die...abah pun apalagi mengamukla...terus kol ainnye salesgirl marakan die....

pastu diorg da perbetulkan balik..dan ain No. 2 dalam list..alaaa konon jela tu..entah betul ke tidak..diorg bg alasan ain nye loan lambat approve sebab tu lambat dapat.. sudahlaa...korang memang tak kan pernah nak mengaku salah kalau memang da salah korang takyahla nk salahkan orang laen..!! Angin betull arr!!




nampaknya 'HARAPAN HANYA IMPIAN' jela nak merasa & berkonvoi raya dengan kereta baru tahun niee..sebab semua harapan Ain telah dimusnahkan oleh Perodua yg mcam Pu***MKKK tuuu...eeeee...entahla...skg niee ain memang da takde hati da nak harap dapat kereta before raya sebab ain da takde ase excited nak dapat kereta baru sebabkan Perodua da buat Taik cantikkk punya dengan Ain!!!



mood sekarang kalau fikir pasal kereta memang sedih tapi sebab malas nak mengharap lantakla nak jadi ape pun...biarla yang penting ain tahu ain tak rasa ain akan dapat before raya..ucapan ain kepada Perodua Team, THANKS to make me disppointed of you...next time please always make your customer feel like thiss ok!!!!!

BYEE~~~~~*BENCI PERODUA*@@


No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~