Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Wednesday, 16 June 2010

Jalan-jalan lagi~



salam semua...('',)

well, baru2 nie 16 Jun 2010, untuk pertama kali dalam hiidup ain drive pgi UNISEL.. hehe..ain pegi dengan Zahirah kawan tempat belajar..kami sama coz tapi tak sama kelas..ain teman die untuk settlekan surat konvo die...

ain punya da wat da artu cume tgl yg ainnye transfer subjek je tak settle2..kalau tak da dapat da surat transkrip dengan surat tamat belajar...ain datang sana pun nak tanya juga tentang status ain...akak tu ckap dlm 1,2 minggu lagi insya'ALLAH ainnye settle..

enthla kdg2 ase cm taknk caya..yela dalame betul..yg byknye ain dtg sne sbb temankan kwn tu je..hehe tapi yg bestnya ain dtg ain drive..hehehe ;) ain gerak kul 8 pagi..ain smpi dlm 9 lebih.. dan ain blik kuar dr uNISEL dlm kul 3.30 ptg cmtu...

~setelah sekian lama tak masuk sini~
akhirnya ain dtg lagi dan ain yg drive kete~ ;)

~sonok lak ase~yela selalu dtg abah yg drive je~ hehe ;)

~byk kali dtg sini...
yela sbb kat sini je tmpt nk settle psl konvo~

~tapi pengurusan sgt lmbt dan sgt rumit~
~pehh..ssh sgt nk llpsskn kami np??~ ishk

pape pun cptla settle..da pnt tguu!
(nada mengeluh)


lastly, ain gerak pgi UNISEL ikut Highway dari Jalan Duta ke Bukit Tagar..tapi bile balik ke KL ain ikut jalan ke Ijok..ain tak lalu Highway sbb ain nak isi minyak...dan alhamdulillah kami berdua smpi di keramat sekitar kul 4.45 petang dan ain sampai umah dalam kul 5 petang ;)

~terima kasih pada abahku sbb beri kepercayaan untuk ain pegi sendiri dengan kawan ke UNISEL...dan harap bile surat transkrip dan tamat pengajian siap abah bagi lagi pegi ain yg drive kereta...hehe ~

~SEKIAN DARI SAYA, 'NOR'AIN RAHMAN~

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~