Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 15 June 2010

~Akhirnya bertemu Kembali~



salam semua... ('',)

arini, ain nak kongsi cerita dengan semua...well, arini ain baru je pegi KLCC setelah sekian lama tak pegi..hehehehe..ain pg pun sbb kakak angkat ain nak jumpa...rindu sgt kat die..yela lama da tak jumpa...last kami jumpa pun mse tahun lepas teman die wat surat untuk die konvo...pastu kami da tak jumpa tapi kami masih berhubung ;)

alhamdulillah pada hari ini 15 JUN 2010, tuhan menemukan kami juga di KLCC...tempat ini tak jauh dari rumah ain....ain datang naek Train Putra-LRT tapi balik akak ain tu yang antar..hehe ;) mula2 tu kami janji dalam kul 10.30 ke or mse akak ain da gerak jauh sikit baru ain gerak.tpi sbb ain tak saba nak jumpa da ain pun gerak 10.30 pagi...dan akhirnya seperti da di duga memang ain yang sampai dulu...ishk2.. ;)

pape pun ain tetap sabar menunggu...kami janji jumpa kat centre kat bawah tapi akak ain tu dekat tingkat satu lak di tunggu..ishk2..takpe2 yang penting jumpa ;) waa kali pertama tgk dari jauh akak ain tu byk berubah da..da makin cantik, comey..kurus da cikit..hehe ;)

sonok kuar dengan die...bak makan, tiket wayang semua akak ain banjer...tu yg sonok ;) lagi satu akak ain belikan ain famous cookiieess yg sedap tu hhee ;) erm...kami dtg je kami terus beli tiket, pastu jalan2..pastu tgk wyg dan makan..selepas makan jalan2 lagi baru balik..;)


~well KLCC terima kasih menemukan kami~

~jalan-jalan di sini~

kakak, terima kasih bawak ain jalan2..makan2...borak2...gurau2...gelak2...senyum2.. ain happi kuar dengan akak aritu..sonok..asenya...yela kite dalame btul tak jumpa.. hampir nak setahun kan...kak, terima kasih ambik cuti semata-mata nak jumpa ain... terima kasih kak.. ;)

ain betul2 hargai..ain harap hubungan kite berpanjangan...dan ain takkan lupa akak.. terima kasih beri ain kasih sayang dari seorang kakak ;) ain sangat sayang akak ;) semoga akak cepat dapat bf..dan berumah tangga ;) sayang akak selalu ;)

kat bawah nie gambar ain dengan kak Fara mase kami sama-sama masih lagi bergelar pelajar UNISEL dan bekas pelajar UNISEL~


~Masa kite kuar g JJ BUKIT RAJA~
~Zaman masih mahasiswi UNISEL~

~Zaman kite sama2 join GPMS UNISEL~
~kami sentiasa bersama di mana sahaja~
~sewaktu di UNISEL~

~Nie masa da jadi bekas pelajar UNISEL~
~Masa akak datang kenduri kawin Abang Long Ain~

~sayang akak dulu,kini, dan selamanya~

~niela citer yang kami tengok di panggung~
~citer The Vanquisher (nie citer THAI)~

ehem2 nak komen cikit citer tu sbnrnya ain takdela bape minat tapi sebab kakak ain nie nak tgk citer aksi2 perempuan, jadi ain ikut jela da pun akak ain yg banjer ain cume pilih tempat duduk je..hehe..pada mulanya ain igt tak bapa best tapi upenye citer nie best...cume kene tgk dri awal betul2 kalau tak, tak faham jalan citer~

~pape pun terima kasih kakak.... ('',)

akhir sekali, terima kasih sbb akak sayang ain..terima kasih anggap ain adik..terima kasih sbab ada mase ain sedih, gembira, mara, takut ketika ain di UNISEL....kenangan terindah indah ketika kite sama2 satu rumah, satu bilik ain takkan pernah lupakan....

~kak Fara terima kasih sekali lagi~ ;)

~akhir sekali gambar kuar dengan akak fara yang terbaru tu takde sbb ain tak bawak camera dan ain jumpa kak fara pakai baju pink yg kat atas tu~

~ain harap pertemuan aritu bukan pertemuan terkhir kite~
~sayang 'Kak Farah Dhila Binti jasmi selamanya~

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~