Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 8 June 2010

~makan cupcake~ nyum..nyum~




...salam semua ('',)...

wah peacee adik itu tuk semua...hehehe..bile tengok gambar nie terlupa lak nak cerita pasal tu.. ishk22...sebelum cuti aritu, ari Jumaat 4 JUN 2010 kat sekolah salah seorang anak murid ain nie saje2 bawak cupcake..yg wahh comeyy22...dan sedap..hehehe

anyway, sebenarnya ain tak pernah pun makan cupcake sebelum nie..walhal zaman sekarang nie memang terkenal dengan cupcake tu...ain tak pernah makan pun..tak percaya??? percayala betul..hehehhe...untuk ain anak murid ain tu bagi 2 cupcake..hehehe die cakap special tuk teacher class die..heheheh... ;)

~terima kasih tuk Nur Aina Bte Zamzuri~

ain tak sempat makan kat sekolah pun sbb bz dengan mcm2..hehe jadi ain bawak balik umahla..heheh..konon2 nak makan kat umah la pas da mandi semuakn..tetibe ain bawak balik umah ain letak kat dapur tak sampai 5 min satu cupcake ain kene makan daa...adoi nak tahu spe makan?? mse tu ain tak tahu pun spe..ishk2..

pas ain mandi semua tetibe mummy cakap ermmm sedap cupcake tu..mak ambk satu rasa.. heheehe...rupenye mummy yang makan..heheheh ain pun apalagi sebelum kene ambik ain makan dulu la yg satu tu..heheheh da mmg ternyata sedap....heheheheh ;) ase cam tak puas pun ada...opsss..hehehe... ;)

erm..well untuk ari terakhir sebelum cuti tempoh hari, klz ain cume 2 masa..mcam ari khamis.. yg len2 semua teacher len masuk..ala teacher2 laen pun masuk tak ajar..mereka bawak tengok cartun citer Tom & Jerry dan citer Mikey Mouse & Friend...hehehe..

yang tak boleh blah tu teacher diorg pun layan jugak..hehehe syok betul tgk cartun dgn dak2 tu..hehehehe ;) well masa ain, ain just buat diorg happy2 buat senaman ringan pastu ain buat diorg maen game yg music chair tu..hehehe best2 sonok tgk diorg happy..

well pape pun hari jumaat aritu mmg best! adik2ku sayang 'SELAMAT BERCUTI'.... ('',)


~Gelagat anak2 makan cupcake~
~sayang anak2 muridku selalu ('',)~

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~