Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Thursday, 1 September 2011

~Hari Raya ke-3 ku yang pelik + menarik~






Hye semua...apa kaba? masih dalam mood rayakan? Ain mcam biasala..dahagakan nak kuar beraya hehee...tapi alhamdulillah arini dapat Hints dari mak kononnye nak kuar beraya umah mak ngah kat Nilai...kira Bandar Baru Nilai la yek.. ('',)

Jadi lepas Zohor kami (ain,abah,ibu) pun berangkatla pegi Nilai..tak di sangka-sangka abah dengan mak tak cakap pun ain yang diorg nak pegi Nilai 3 untuk Shopping barang catering ishk2...jadinye kami gerak dari KL kul 2ptg lebih kurang sampai dalam 3 mcam tu....

:
:
:



''SELAMAT DATANG KE NILAI 3''



mcam niela lebih kurang kawasan dan persekitarannya..stiil ramai orang walaupun di Musim Perayaan...tapi memang tak sangkala..bole datang ke sini dengan pakai baju kurung rayanye, kasut tingginye...dengan kainnyee adoii~


Akhirnya nila yang di cari ibu & ayah untuk digunakan di majlis catering yang mereka handle pada hujung minggu akan datang untuk Majlis Nikah Anak Customer nyee.. ishk2....sebabkan nak cari menatang tu dari kul 3 sampai 4 lebih kot kami kat sana...ishk2 mencari dengan panasnyee nasib baek ada dan berpuas hati sebab harga yang berpatutan hehehe ('',)

Selepas kami ber shopping bagai kat sana, kami pun pergi makan dekat MCD..hehehe pastu barula kami teruskan kononnye nak datang beraya umah mak ngah dekat-dekat dengan USIM tu.. ('',)



Haaa dekat dengan USIM tula..alaa kat Ulu hehehe..bukanla..dienye kawasan perumahan tu dekat dengan USIM tu hehee tu je..last2 da sampai umah mak ngah, diorg takde umah hahaha padan muka denn..hehe mummy pun satu datang umah tak reti kol memang terbaekla mereka takde umah...sebab diorg takde umah kami pun berangkatla pulang....kami sampai di KL pukul 7 jugakla sebab jem..bole tahan jem diee..hehe

Tula die pengalaman raya ke-3 ain tahun niee...('',) daaa~



mood lagu:
da bertukar ikut hatii hehee
('',)

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~