Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Wednesday, 7 September 2011

~Bile kene tahan wad~


Hye semua..('',)

sejak da mula kembali bekerja nie, kerja melambak-lambak pulak..pastu balik lewat lak dari selalu tapi takdela malam-malam or time maghrib baliknya kan..still sebelum kul 7 petang jugak sampainya..cuma selalu ain kuar office kul 5..tapi sejak menjak nie jadi kul 5.30 petang pulak pulangnya...adoi~

Dalam 2,3 arini kan..Ain dapat berita yang mengejutkanla..dari along ain..die cakap, anak buah kesayangan ain sape lagi satu-satunya anak buah lelaki 'muhammad Izz Hfiy' masuk Hospital Pantai,Ipoh... ishk..betul-betul buat semua orang dalam rumah nie risau...



Entah kenapa bole masuk hospital sana yang jauh dan tak tahu kenapa sakit pe semua..macam-macamla ain fikir..kalau teruk memang kami sekeluarga akan bergegas ke sananya...tapi ain kol kak ipar ain die cakap, takde pe..cuma izz batuk, cirit-birit aritu teruk tak baek tu yang diorg (kak ipar & ibunya) bawak izz pergi medical check-up terus...

sekali, nak suh doktor hanya check punca cirit-birit dan batuk-batuk tu tak baik-baik last-last doktor tu terus check seluruh badan si comey tu..tu yang doktor kate, de jangkitan kuman pada paru-paru die..so, die kena tahan wad beberapa hari..tula ceritanya...risau sangat, sebab die kan comey pastu semua orang sayang pulak tu...terutama makcik die nie.. ('',)



~niela Hospital Pantai, Ipoh..~
Lebih kurangla ye..ain tak dapatla nak ke sana sebab jauh kan..mak abah sibuk pulak this week tak dapatla nak pegi melawat tapi kalau teruk memang on the spott kitorg peginya~






Ateh (panggilan untuk Izz kepada Ain sahaja untuk masa skg nie) harap, izz comey cepat sembuh ye..kene kuat lawan sakit tu taw..nanti, da sihat balik KL ateh datang tengok izz ye.. (sedih sebab selalunya seminggu sekali ain akan datang jenguk die kat rumah die) tapi apakan daya izz kat ipoh..jadi susahla nak ain datang tengok...

Walaupun sejak 2,3 malam nie izz kat wad,,ari-ari ain msg dengan kak ipar ain tanya keadaan izz..bukan ape,ain taknakla kak ija fikir takde sorang pun dari keluarga kitorg care pasal izz..tapi sebab ain memang sayang sangat izz tula ain jadi selalu isau... =)

harap anak buahku ini cepat sembuh ye...cepat kuar wad,cepat kuar dari hospital & cepat balik KL..sebab makcik Ain die tak saba nak peluk+cium diee...okla, sekian....semoga jumpa di entry laen yek~~ daaaa~ ('',)


No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~