Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Thursday, 17 December 2009

~kereta...motorrr...~ hehee


salam...semua...:)

hari ini ain ceritala k..minggu lepas bermula dari hari isnin ain mula menyibukkan diri dengan kelas memandu..hehhe...hari isnin tu da siap Lesen L ain, tu yang ain pegi belajar memandu sampai mase tuk menaip nie pun da xde...hehe

Rentetan Perjalanan Ain
:

~KELAS KPP 11/11/2009
~UJIAN UNDANG-UNDANG 16/11/2009
~KELAS PRA-L MOTOR 18/11/2009
~KELAS PRA-L KERETA 23/11/2009

sepanjang itulah ain pun da xde mase lak nak menaip..hehe tapi selepas ain pegi kelas PRA-L tu..seminggu gak la ain tunggu ainnye lesen L siap..tu yang pas Raya aritu mulalah ain pegi Kelas...

ermm.wat mase nie ain just settlekan belajar motor dulu... lagipun akak yang ajar ain tu student tuk kelas kereta terlampau ramai..sampai dienye jadual padat tu yang tuk ain belajar kereta takde...

takpela kak...ain saba nie dan ain percaya turn tuk ain belajar pasti akan ada.. :) ermm kalau ikutkan kelas Pra-L Motor yang ain pegi aritu, kelas belajar amali motor cuma 8 jam tapi ain pelik taw..sehingga sekarang da 5 kali ain pegi amali motor..cmne tu??

naik kematu den punya tutt..hehhee..penat lak nek lama2 motor tu..hehehe...korang kira la
kalau 1 ari 2 jam kan kalau 5 kali?? da bape jam ain belajar motor kan?

nek itam dan tangan, muka ain niee...tak tahula akak tu nak biarkan ain belajar motor sampai
itam manaa...adoii aiii....

pape pun takpela nanti ain cerita pengalaman ain belajar motor ek..al maklumlah kite nie sebenarnya tak pandai pun bawak motor..hehehe..tapi nak ambik lesen gakkk..hehehe...

anyway kla kite berjumpa lagi di entry seterusnya ek.. :)

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~