Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Sunday, 6 December 2009

~Jalan-Jalan~

MySpace
salam....selamat pagi kawan-kawan.... :)
semalam ain duk umah je memanjang...macam biasa ari2 yang
xde makna
dalam hidup...tak buat apala kan..
sama macam ari2 yang laen...


tapi tetibe malam tu mak ain teringin lak nak
makan PIZZA HUT...
demam,demam pun nak makan
pizza tu..hehehhe...okla disebabkan

abah sibuk g airport KLIA antr angah g keje, ain
dengan nana
la yang pegi belikan...

yela, mana ada anak tak sayangkan mak kan..
hehehhe..malam tu ain
nana pegi dekat je
dengan umah pegi mana lagi kalau bukan

JUSCO SETIAWANGSA..w'pun dekat AU2..ishk2..

MySpace
kucing nie pun ikut berjalan..hehehehe ain pegi sana beli sekali
makanan si CUMY....sian lak malam nie makanan die xde...
sampai je kat sana, mak aaiii ramai betul org...

maklumlah hujung minggu la katakan...pastu depan tu pulak
de PASAR MALAM..lagila tempat parking kat atas tu penuh..
nak xnk kitorg parking la kat bawah...

sampai je terus pegi kat PIZZA HUT order..erm..ramai
gak orang tapi memandangkan kitorg TAKE AWAY
jadi selalunya mesti siap awal..hehee

sementara nak tunggu pizza tu siap kitorg pegila beli
makanan Cumy pastu si nana nak beli roti pe nth..
jadi ain layankan je..hehehe...pastu kitorg g ambik pizza
memang da siap..hehehehe...

kemudian terus balik tapi masa nak balik tu ain leh
lak terjumpa kawan dak UNISEL gak...tak sangka
pulak minah tu duk sini gak..hehehhe...
kitorg just senyum2 je..sebab ain da nak lik die pun sama....

kla...semoga esok2 dapat jalan lagi..hehehhe....
tetibe hati ain rasa risau lak...
risau ari isnin nie nak kene belajar bawak motor..
dala tak reti..adoi22...sape leh tolong ajar..? hehe :)

~JUSCO AU2 SETIAWANGSA~

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~