Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Friday, 25 December 2009

~Jalan2 Dgn Teman Lama~

http://emo.huhiho.com
Assalammualaikum semuaa....

mula-mula sekali ain nak say sorry to my dear friend...waniee....wanie sorry ek ain lambat story tentang kite kat sinii....sorriii.....pape pun tarikh 10 Disember 2009(Khamis) ain takkan lupa...untuk kali ke berapa entah ain kuar lagi dengan wanieee ku sayangg...ain sonok betul kuar dgn waniee..yela kwan lama...die pun banyak tahu pasal ain.....kawan dari kecikla kan....ain kuar dgn wanie kali nie g MID VALLEY....hehe

ain kuar dalam kul 10 pagi kot balik dalam kul 5 ptg ke bape..pape pun dari pagi smpi ptgla ek kitorg kuar...hehehhe...cam biasala kan kitorg pegi dan balik naek LRT Dan KTM...terima kasih kepada pengangkutan awam yang sedia berkhidmat tuk kamii..hehehee....

ermm...takpela sementara takde kereta niee..sok da deee..xde maknenye ain nak naek KTM Dan LRT lagii...hahaha.....terima kasih SHAZWANI SHAFRI kerana telah memenuhkan jadual harian ain tuk hari ituu...hehehe...

mula2 sampai je terus g beli ticket muviee...pastu jln2 sementara nak tggu movie mula...kitorg g tgk haiwan2 peliharaan...lagipun cik wani duk sibuk nak beli barang cinonet dieee...hehehehe.... ain lak sibuk tgk kucing2 kat situuu..hehehe dgn hemsterr.....comel2... :)

pastu kitorg berkongsi citer mcm2...dari A-Z..pastu barulah kitorg g tgk movieee....citer MY SPY.. best citer diee...bak kate waniee..'tak rugi tgk citer tuu'..hehehe..kitorg gelak tak igt dunia dalam panggung tempoh harii..hehehe....pape pun lenkali kite kuar lagi ek waniee...

lagi satu wanie ajak ain makan pizza..hehe...'PIZZA HUT'...hehhee...mcm2 makan..sambil makan sambil borak tu yg sampai satu jam kat PIZZA HUT...kitorg bajet makan 30 min jee...hehehe.....leke bersembang punya pasal sampaila 1 jam...hehehe

pas makan kitorg g cari mesin ATMM...HEHEHE....pastu kitorg g CELCOM CENTER Dan MAXIS CENTER...buat apa..??? faham2 sudahhh..hehehe....pas da selesai semua barula kitorg berangkat pulangg....untuk kali ini ain dan wanie hanya jalan2, tgk movie, dan makan2.....

kalau sebelum niee kitorg kuar je mesti shoppingggg...hehehe..kla kat bawah nie ain kongsi gambar ketika kami bersamaa......pape pun thanks again wanieee... :)

~CITER MY SPY..BEST2~







p/s kepada waniee:

wanie thanks coz jadi kawan ain....thanks coz jadi pendengar yang setia...pape pun hope dapat kuar lagi bersama kamu k...sayang awak selalu... :)


ermm..sempena kite tgh dalam SAMBUTAN KRISMAS nie kat bawah niee..ain kongsikan bersama gambar pokok krismas yang ain snap mase wanie tgh cakap tepon dgn hubby dieee....hehehe...jgn mara waniee.. :)...




pape pun semoga kite akan kuar lagi ek...thanks wanieee... :)


~TEMAN YANG BAIK SUKAR DICARI,
~LEBIH SUKAR UNTUK DITINGGALKAN,
~DAN MUSTAHIL UNTUK DILUPAKAN.........

2 comments:

  1. hehhehe.. thnx ain... It is never too late lah. whether that day or other day... hehehe...

    kite pon best sgt2 dpt jalan2 dengan ain. Hope len kali leh kuar sme lagi dengan ain. Ber'gedik2' lagi! huhu!

    hehehe... anyway... thnx 4 being my gud fwen... owez luv u dear!

    p/s: Time kite tgn phone call dengan hubby kite pun ain cerita jgk ke... malu lah... hahaha!

    ReplyDelete
  2. hehehe....bgsla awk best jugak kuar dgn kitee..hehe lehla kuar lg cmni.. hehehe.....

    ala..yg psl kol tu pe slhnyee... bkn selalu....hehehe :)

    syg awk...:)

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~