Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Monday, 12 March 2012

Hari Nie~




Dalam kehidupan setiap orang, de mcam2 cerita...betul tak? dalam dunia, mcam dalam tv.. setiap org de peranan & watak masing-masing...kadang-kadang kite bole tengok perangai, sikap orang sekeliling mcam dalam tv...sama ada, drama tv tu yang mempengaruhi perangai seseorang atau org yang tengok tv tu terikut-ikut crta dlm tv tu...


cakap pasal benda, bukan ape...bole disamakan dengan orang-orang yang ada dalam rumah nie.. pelik...kadang-kadang ok, kadang-kadang berangin...ok fine tak dinafikan, ain pun sama jugak ade angin...tapi, bukan bermakna setiap benda yg remeeh-temeh...ain faham die orang tua, tapi ain faham juga ain kecik hati...='(

orang kata, drama dalam tv tengok, tengok mcm tu je..tak leh nak emosi lebih, tapi kalau da terbawak-bawak dalam dunia realiti tak bole nak cakap ape...bile kite pergi bercuti dengan family terutamanya orang akan kate 'wah seoronoknyee'...tapi sejujurnya...ain sekadar cakap, 'ok, biasa jee'...

baru-baru nie, jumaat sabtu baru nie...ain pergi Kuantan, Pahang...dalame tak lalu karak highway..hehe =) memangla teruja..dalame tak jalan jauh satu kereta dengan mak abah...tapi rupanya takla se happy mana...ain pergi sana, dengan mak abah, kak ipar dan anak buah yg comey.. =) kami pergi, rombonga cik kiah antar pengantin hehe...kiranya abang sedara ain tu, yg duk umh sebaris dengan rumah ain kawin orang sana... =)

alang-alang da jalan jauh, mak uda a.k.a my big boss sponser family ain 2 bilik hotel tu yang pegi tido sne semalam =) Alhamdulillah bersyukur de jugak yg sudi sponsor...tapi mcam2la jadi.. bersyukur sebab, ade juga ain kawan...kawan dgn anak buah..kalau kak ipar dgn anak buah ain tak pegi, rasanya mau naek kematu boringggnye...dengan kerenah mak yang asyik berangin dan adeee jee tak kene..ishk

entahla susahla nak cakap...perangai die pelik..tak faham...pening pala dan rasa begitu sakit hati nie..kekadang...mse kat kuantan da nampak len mcam da...bile balik sini, lagila...die bukan men, buatla ain balik mca musuh..de je la yang tak betul dan tak puas hati..yang ain tak bape happy cara die pandang ain, cam pandang musuh ketat =( sian betulla ain niee..!

takpela..kalau nak cakap hal tu, nntila continuee..skg nie..nak stop dulu sebab nk titoo =)) ~ sok nk bekerja hehe =)



~SEMOGA AIN TABAH MENGHARUNGI KEHIDUPAN YANG AKAN DATANG~
*SABA K, ADE HIKMAH SEMUA TU PECAYALA AINN*


1 comment:

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~