Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Friday, 6 November 2009

~Jalan-Jalan Yg Indah~

Girls Myspace Comments

salam...dalame ain tak coretkan cerita kat sini.....arini ain nak cerita apa yang ain buat ari khamis aritu...nak tahu apa yang ain buat? ari khamis aritu ain kuar satu hari...hehehehe...ase sonok lak..hehhehe...tapi xdelah shopping ke kan...lagipun rasenye cam dalame je tak shopping.. lagipun tak de sape pun nak bawa...semua sibuk busy je....ain cume kuar je jalan2 ikut ahli keluarga pas sorang-sorang tu pun sbb diorg yg ajak ain....

lagipun dalame asenye asyik duk terperap je dalam umah tu yang kuar gak kejap2..hehe..erm.. kuar dgn kawan2? lagila langsung takde sejak2 abis nie...ishk2...kesian ainkan..? tapi nak wat mcm mana skrg nie kan musim bdk2 U exam tu yang taknakla ggu rakan2...

pagi hari khamis tu mcm biasala ain tolong dulu sikit2 mak ayah ain niaga....tolong mana yang boleh tolongla kan...dalam pukul 11.30 pagi kot along ajak ain teman die...katenye nak pgi ambik barang keje die kat Jalan Pudu....mula2 tu ain mcm malas je ain nak kuar tapi lama2 alang2 da siap tu terusla ain ikut gak..hehe...

masa kitorg OTW pegi Jalan Pudu kan...tetibe mase ain dengan along duk sibuk bual2 dalam kereta entah mcm mn kereta kat depan kitorg tu boleh eksiden...pelagi ainla yg jerit dalam kereta..ishk2....along pun sama2 terkekjut tapi kitorg xde papela kan...

kereta depan kitorg tu teksi...die jalan terus je...ade satu ford renjer tu dari arah lain nak belok, yang teksi nie nak jugak mencelah nak jalan terus mse ford renjer tu tgh belok pelagi terusla ford tu tersondol bumpperr teksi tu...terus semua bumperrr teksi tu tercabut kat jalan raya tu...ishk2....

yang along lak leh kate 'sugguh cpt kejadian itu berlaku'..hehe...erm...kitorg teruskan pgi kedai along ambik barang pastu terus balik...mse ain da smpi umh rehat2 jap....dalam pukul 3ptg kot entah mcm mn angah lak ajak ain teman die....

angah kate nak pegi beli buku note untuk pegi keje...erm...ain pun boring duk umh ikutla die...die kate nak g tempat dekat2 je...ain pun bgla cadangan kedai buku dekat2 umh semuanya die taknak...last2 die bwak ain pgi kat 'WANGSA WALK MALL"..pee tempat nie ain tak pernah pegi lagi...baru bukaa....dekat2 umh gak.....cantikkk dan besar....sonokla jalan2 kat sini..hehehe...


kitorg pegi kat kedai buku POPULOR die...erm...besrla gak..cantik, kemas...semua brang ada...kira mcam2 adala...:) hehe..amboi promote lak..hehe kat kedai nie ain jalan2 je angah lak yang sibuk shopping kat sini..smapi kul bape nth..pas angah da puas beli brg kitorg pun gerak pulang...pape pun time kasih kat angah sbb bawak ain g kat sini kalau tak tahula bila ain akan smpi kat sini w'pun dekat je....

pastu ain blik je...mak tanya 'ain kejap lagi teman mak beli brang niaga lak ek..waaa.. berjalan sakan ain arini..hehehe...ain pun jawab yela mak..nak g kul bape..? mak kata kejap mak nak siap pastu kite g...10 min kemudian ain pun pgi beli barang dengan mak...


ain pegi NSK kedai Borong dekat wangsa Maju pastu ain dengan mak g GIANT,Permata.. yg ikut mak selain ain, pembantu umh kami...kitorg beli barang mak oiii penuh satu kete..dala pegi 2 tempat lewat la jgk bliknye...dalam kul 8.oo malam kot bru smpi umh...pas ain rehat jap kat umh, tetibe abah ajak kuar lak..teman abah lak..da kuar lagi ain....tp tu kuar kejap je..hehehe..pape pun sonok gak la kn jalan satu ari arini...tapi penat sebab kene angkat barang..hehehhehe.....

da malam tu terus keletihan siap sakt2 kaki semua..adoi22..bila da ain urut sendiri pastu terus ain tido..btul2 tido awl malam tu..hehehe...pape pun hari itu sagt indah dalam hidupku...hehehe..:)

sampai sini sahaja..cerita tu ari khamis yang lepas...

papai..http://emo.huhiho.com

1 comment:

  1. waaa~ kita tak pernah lg nk pergi wangsa walk tu...

    nak g nak g..
    hehehe...

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~