Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Sunday, 8 November 2009

~Ceritaa...ituuu~

<a href= <a href= <a href=

entah macam mana hati nie nak citer pasal bola lak..hehhehe...sebenarnya ain nie takdela minat giler dengan bola...tak fanatik pun k...tapi entah kenapa bila ain dengar je NEGERI SEMBILAN masuk final untuk Piala Malaysia terus jadi macam....waaaa...kene tgk nieee...hehehehe....

tetibe rase mcm tak sabar lak nak tgk...hehehehe....erm....lagipun Negeri Sembilan adalah tempat kelahiran ibu dan abang long ain...tu yang kene sokong tu...hehehe....kira ain nie orang negeri sembilan la gak kot...da pun omak den org REMBAU..hehehhe.....

erm....nak citer la sikit kan....masa ari sabtu tu....ptg tu abang ngah ain yang fenatik pasukan NEGERI SEMBILAN ajak adik ain teman die g Stadium Bukit Jalil...diorg pegi sne bukan nak tgk bola secara live ek...angah die cume nak beli T-SHIRT NEGERI SEMBILAN je....peeehhhh fanatik kan..??

tapi kesian angah ain...die pegi dgn adik ain tapi masa kat sne...diorg terlalu dekat kumpulan fanatik KELANTAN, angah ain kene baling botol....tak ke kuar asammmmm betul fanatik KELANTAN tuuuu.....bajet bagusss....gilerrrr arrr...nasib bek abang ain tu saba sikit...die pun wat2 malas nak layan jeee.....kauarrr asaaammmm kan........

okla....kul 7 ptg tu angah dgn adik ain selamat sampai kat umah.....mula dari kul 8mlm, ain,angah,along, kakak ipar dan ayah ain kitorg tgk berita sekalila ready tgk bolaa...hehehhee.... btul2 semangat kan...? hehehe....

pape pun malam tu kitorg saksikan perlawanan antara pasukan NEGERI SEMBILAN "LAWAN" PASUKAN NEGERI KELANTAN.....dan dari awal2 lagi memang ain sokong mestila PASUKAN NEGERI SEMBILANNNN....hehehe
SKUAD GOMO KELATE GOMO(kijang)
DI BAWAH PIMPINAN
B. Sathianathan
MANAKALA
SKUAD Hoben Jang Hoben(rusa)
DI BAWAH PIMPINAN
Wan Jamak Wan Hassan

antara ahli pasukan bola sepak "KELANTAN'
DAN SEMEMANGNYALA
"JUARA PIALA MALAYSIA"
......PASUKAN NEGERI SEMBILAN'....
YANG PENTING SUKE TGK HERO KEMBAR
DARI NEGERI SEMBILAN INI BERAKSI... :)
:)
AKHIR KATA:
TAHNIAH! KEPADA PASUKAN NEGERI SEMBILAN KERANA BERJAYA MENJUARAI PIALA MALAYSIA DENGAN MENGALAHKAN 3-1 KEPADA PASUKAN KELANTAN......
"MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA" :)

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~