Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Wednesday, 2 November 2011

~Kembali senyumm~~


Dalame tinggalkan blog ku ini...da mcam2 sawang2 da byk da nieee...shuhh.. shuhh hehee Ain da balik nieeee...hehehe da balik dengan membawa bekalan-bekalan yang mcam2 hehee...=)) mcam2 benda nak citer, nak tulis, nak kongsii nieee....tapi tak sangka diam diam da sebulan lebih ain tinggalkan blog ain yang tak semenggah mana nieee..hehee =))



diam-diamm..je...da abis bulan 10...2011...dan 1 entry dalam bulan tu langsung takdeee...hehe sadisss betul..nampak sagtt bzzz gilerr..takde mase kan....? kadang-kadang tu teringin nak tulis, nak menaip kat sini..tapi..tula.. tak sempat.. hehe..kadang-kadang ain rajin menaip bile time kat office pagi2 baru2 mula kerja tu...tapi sejak kat office da bertambah staff nie...jadi takleh lak.. lecehhh... sedangkan staff sorang lagi tu abang sedara jee pun...hehee =))

selamat tinggal bulan OKTOBER 2011, DAN SELAMAT DATANG BULAN NOVEMBER 2011, semoga dalam bulan nie ain akan lebih bahagia..bahagia hendaknyaaa... ('',)

nak cakap banyak benda nak citerr..tapi, nantila kongsi yek...=)) nie pun sekadar menaip nak bagitahu yang empunyaaa blog nieee da kembali menapakkkk...hehe pasni lagi sebulan kot sambung menaipp...keh..keh..kehh.. =)))


~iye merenung mase depan yang jauh lagi tu..~ hehe



jumpa lagi di entry seterusnya yeee....daaaaa~


No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~