Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Monday, 21 November 2011

~21 November 2011~



Dalame betul ain meninggalkan jejak kat sini kan..ishk2..ishk..ain,ain...bukan takde niat nak menaip kt sini, tapi terlalu bz...netah pe benda di buatnya entah...banyak story nak cakap, nak kongsi...tapi tula...bila malam2 je mengantuk...nak tido,nak tido dan tidoo hehee =))

korang semua ape kaba? rasanya ain da dapat 2 tag dari rakan-rakan seperjuangan.maaf ye ain belum berkesempatan untuk buat korang nye tu..tpi insya'ALLAH akan menyusul nanti...sejak menjak nie, ain keje...kadang-kadang balik lewat..tapi takla sampai manghrib cumanya bile student makin bertambah batch ain jadi makin bertamabah kerja... haishh

tapi nak wat mcam mana wat mse nie, bahagian pengurusan ain yang kene buat terutama hal ehwal pelajar..ishk2... tapi takpela...rasanya insya'ALLAH awal tahun depan ain akan mengikuti Prgoram belajar sambil bekerja anjuran Universiti Utara Malaysia (UUM)...kalau tak de apela dan fulus perbelanjaan ain bole cover..ain rindu nak belajar la... =(

tapi apa kan daya..sekarang ain da de komitmen..ain da de kereta, nak bayar die bulan-bulan.. yayasan selangor lagi..haishh..banyak benda..teringin nak apply sambung belajar kat IPTA maklumla...sekarangkan sape2 nak apply sambung belajar da bole da..da bukak kemasukan seterusnya...tapi bile ain pikir balik, kang kalau dapat sambung belajar sepenuh masa camne nak bayar kereta bulan-bulan...haishh...


(GAMBAR HIASAN)

apa-apa pun ain bersyukur dan berserah dengan kehidupan sekarang..dan ain percaya jalan yang ain pilih nie adalah terbaek...dan ain akan berusaha untuk merealisasikan impian ain dan cita-cita ain selama nie walaupun ain da jauh sikit terepesong dari kelulusan ain hehehe ('',).. takpela asalkan kerja yang ain buat nie masih dalam bidang pendidikan cumanya kira mcam belakang tabir jeee =)) okla..memandangkan banyak cerita nak diceritakan lagi...nanti ain sambung yeee...daaa hehe =)

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~