Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Wednesday, 1 December 2010

~Si comeyku sayang~


salam..semua...


well 'SELAMAT MEMASUKI BULAN 12.'...wah selamat tinggal bulan 11 yang rasanya memberikan 1001 perkara pahit dan manis buat ain..dan kamu..kamukan? erm.. harap masuk je bulan baru nie akan lebih menceriakan hidup ain selepas nie...Insya'ALLAH....

tengokla gambar dak kecik kat bawah nie..dan cuba teka sape die..? soalan cepu emas comey tak?? jawab jangan tak jawab.....

:
:
:
:
:
:



tula die anak buah sye...yang bernama MUHAMMAD IZZ HFIY BIN FAIRUL NISHA.. haa boleh sebut tak nama tu? hehe..kalau tak boleh sebut, sebut yang eja die cmni 'is fi'.. yg tu confirm leh sebut kan? kan? masa cuti sekolah niela bile mak abah ain sibuk niaga, ain pun sebuk la jaga anak...hehehe..

maklumla dulu time ain keje, mak abah tak niaga merekala yang jaga...skg nie ain lak kene take over..hehe...ain jaga dari pagi selepas mak abah die g keje..sampai la tghri...tu time tetap ain la.. pastu time tghari kadang2 mak abah dah jaga lak..

nak citer sikitla...2,3 arini adik ain kt umh nie die demam..entah mcm mn izz pun jangkit.. biasala kan dak kecik mmg cepat jangkit.. yang ain sedih tu...kesian ain tgk izz...ain jaga ain yg ssh hati.. yela serba tak kenela di buatnya...pegang nangis, dukung nangis, bagi minum susu botol nangis, tidokan nangis boleh dikatakan semuala apa2 yg ain buat semua die nangis...

adoi...ngeluh jugak tu..tpi sbb anak buahkan...ain pun bgtahula kat mak abah die kire abg dan kak ipar ainla kan...mereka pun ambik cuti setengah hari g bawak dak kecik tu g Darul Ehsan Medical Centre kire terus jumpa doktor pakar tu kat Shah Alam...hehe

selepas balik tu, barula nampak dak kecik nie beransur sembuh...peh...semua kat umah nie isau sal dak kecik nie...maklumla anak buah + cucu kesayangan la katakan...hehehe manja gilerrr...;)

alhamdulillah semalam dak kecik nie da menunjukkan tindak balas yang positif kire da beransur sembuh...senang giler ain jaga die semalam...siap dak kecik nie gelak kuat giler nth apa nth yg die suke tgk ain nie....agaknye muke makcik die nie comot2 kot jaga die tu yg die gelak tu..hehe ;))


pape pun, wahai si kecik yang comey ateh ( panggilan wat msa nie) sangat sayang kat kamu taw...semoga cepat sembuh k...selagi ateh tak keje nie ateh tak kisah pun jaga Izz bape lama.. yang penting ateh yang jaga sbb ain tak bapa suke la kalau bibik2 kat umh nie yang jaga.. tak bapa nk pasti tahap kebersihan diorg tu...(peh..) mcm manala kalau ain da de anak...asenya bibik nak usik pun tak bagi agaknya.... (ase2nya camtu kot) hahaha...;))




cmne comey kan? geram giler tgk die nie..?
gmbr kat atas nie time die ada rambut, skg nie da jadi botak lak..
sbb rambut die da takdelaaa...;))

hehe...pape pun budak busyuk macam ateh, ateh sygggg kamuu..
semoga cepat sembuhhh ye sayanggg... ;))

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~