Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Thursday, 2 December 2010

cakap kene fikir orang len juge~

kartun Pictures, Images and PhotosAlign Centre

salam semua...('',)

w'pun ain tak tahu ada ke yang

membacanyakan...ermm..camnila terus terang ain nak
cakap kaadang2 tu ain tak faham dengan masyarakat
nie...korang nak bising sal pemakaian orang lain tu
apasal...tu hak merekala.. ;))

kalau pasal pemakaian artis, kite semuakan
ada akal fikiran boleh berfikir mana yang baek mana
yang buruk..jadi kite watla pilihan yang terbaik..
memang kan manusia nie semuanya tak sempurna..
ada je cacat celanya...jadi kite kenalah pandai wat pilihan..:)

ada artis yang die memang bagus,
tapi cara pemakaiannya pula kurang bagus,
ada tu pakaian bagus, akhlak lak tak bagus...
samala dengan kite masyarakat setempat
kadang2 pemakaian da bagus, tapi akhlak??
bagus ke??

so pendapat ainla..kalau artis tu nak pakai apa ke..
buruk pada kite, tapi cantik pada die..mcam tu juga
pakaian kite...kite ase memang da cun, tapi orang lain ase..
cun ke?? sebab tula kite kenalah ikut mana
yang elok, jangalah ikut mana yang tak elok.. :)
jadi renung2kan la ye.. ;)


(bukan niat nak menyinggung mana2)

sekian... (",)


2 comments:

  1. betoi2. setuju!

    ye ah, kadang org menilai dari luaran. mane bleyy cenggitu. ske hati org tu ah nak pakai camne, as along as die x kacau org.

    and kite bukan perfect sangat nak betulkan org.. kan ain..? keh keh

    ReplyDelete
  2. haa...tahu xpe...tula ain tak faham tu..yg bertudung nie satu hal..pakai tu pakai nie..tpi bawah sendat, lengan nampak..adoi...cian mereka2 nie..

    kalau free hair xpela jugakkn ;) erm..yg duk sibuk2 jaga kain org tu asal..jaga kain ko tula yg da koyak tu...kan..kan..? heheh ;))

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~