Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 27 October 2009

~HANDPHONE..ooo..HANDPHONE..~

<a href=

arini entah kenapa ain nak cakap pasal handphone...korang tahu ain nak cakap apa..?? ain nk meluahkan je sebenarnye.....arini, abah mara semua...semua yang ada kat umh nie.... termasuklah ain... lgpun yg 24 jam kat umh wat mse nie ain, jd mmgla ain pun kene gak.. :(

erm...sejak abah ain da xkeje kami sekeluarga xdela mcm dulu...macam dulu? maksudnya..? ermmm....biarlah hanya ain dan keluarga je tahu....sekarang semuanya da berubah....

erm...pasal handphone.....mungkin salah ain jgk kot....ain gune utk bulan nie mgkn terlebih sikit tp ain gune bukan nye gayut ke pe....sebenarnye ain gunakan ada tu ain kol tnye lect, tanya kwan...semua pasal praktikal..pasal keje ain....

mse ain pegi praktikal, bukan hanya sekadar pegi pagi blk ptg..tanpa de keje....terlalu byk keje yg de masa praktikal....dan mcam2 benda kene buat....ada tu information dpt lmbt sbb tu kene kol...

ada selainnye tu mmgla ain gune tuk kwn2...tapi sekadar msg...kdg2 kol....yg len tu ada gak anak murid telefon, dan selalunye die akan suh ain telefon balik...tapi ain tak kol lama abah...tak....tapi betulla.....bile.....

kdg2 kol gune MAXIS...tapi org sana CELCOM...bile ckp maybe lamala kot sebb tu mcm tu...terus terang abah, ain tahu tapi abah jgk yg bg hp tu dan ain bukan tak pernah kate ain xnk num ni ain nk tukar jadi prepaid....TAPI...................

abah tak pernah nak dengar ain cakap....abah biarkan...kdg2 ain jd takut nak gune, sbb nielaa ain takut terlebih gune......:(

memang kite perlukannya,
tapi sejauh manakah pentingnya DIE...

memang DIE perlu ada untuk menghubungkan...
tapi adakah perhubungan yang da dibina akan baik???

memang DIE mcm2 ada...pelbagai guna..
tapi adakah kegunaannya itu semuanya baik + positif??

memang kalau de yg lebih mahal sikit org akan kate
'waaa cntiknya awk punya' tapiiii
adakah keperluan atau kemahuan???

Mungkinkah hubungan baik antara anak dan bapa
akan tergugat kerana DIE..????

erm...akhir sekali siapakah antara di bawah ini DIE
yang saya maksudkan..???


nak tahu jawapannye kenelah bg komen...

MORAL: ~kite kene pandai guna apa yang diberi~
~tabah hadapi apa jua situasi~
~jangan sedih2 k~

APA YANG AIN HARAPKAN:

~AIN HARAP SOK TIDAK ADA APA-APA PERKARA YANG BERLAKU~

~KERANA SEKIRANYA IA BERLAKU MUNGKIN IA AMAT MENYAKITKAN~

~APA YANG TERJADI HARI INI AIN AKAN CUBE LUPAKAN~

~AIN HARAP IA TIDAK TERJADI TUK KEDUA KALI~

2 comments:

  1. sabar ye syg... just doa je untuk yg terbaik hari ini, esok and akn dtg... =)

    ReplyDelete
  2. iye terima kasih selalu support kite ek waniku syg.. :)

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~