Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Friday, 27 April 2012

Kembali Merinduu@@





Assalammualaikum Wahai kawan-kawanku...

Yang mana sudi membaca coretan diri ini...rasa-rasanya dalame giler ain tak tulis kat sini...(ayat biasa selalukan? ) memang dalame dan sudah semestinya terlalu banyak benda yang ain nak ceritakan..dan coretkan kt sini untuk tatapan ain Hari TUA nanti..haha 

orang kata 'kat mana pun kite pgi, rumah kite asal usul kite jugakla tempat yang TERBAIK..ye tak? memang betul...sebab ain da alami da...untuk pengetahuan kawan-kawan yang mengenali dan mengetahui hal perihal ain, Ain da berpindah Rumah....tiada lagi ALAMAT di dalam IC TAMAN KERAMAT sebaliknya mungkin akan ada alamat UKAY PERDANA, atau SEREMBAN....

ada yang berkata elokla tukar angin...tidak kurang jugak ada yang berkata jangan la pindah Ain Oiii...tapi apakan daya saya sebagai seorang anak yang masih single mingle tiada terikat dengan mana-mana orang bujang2 mahupun suami org (eyh nie tak mahulakan)...jadi ain terpaksa akur bila abah cakap, kite kene kosongkan umah sbelum ari Ahad nie 1 APRIL 2012...

Dalam proses mengemas dan packing barang-barang ain lagi memang ain da takde mase untuk meng-update blog ain....maaf pada diri ain yang ain sendiri tak dapat nak tunaikan janji...AIN AIN...ain...aritu, mse ain sibuk2 kemas untuk pindah sedih sgt..sedihh yg tak tahu nak cakap....kira pendek ckpla ain bzz, bz pindahhh yee kawan-kawan...




Banyak benda berlaku dalam kehidupan ain seharian sekarang nie...antaranya kalau dlu kat rumah abah pasangkan WIFI area satu rumah tu..yela mana2 duduk pun tetap dpt online tapi hari nie bile duduk kt umh baru mana2 ceruk pun tetap tak dpaat ape2 line..! sian kan?

yang keduanya, kalau dulu ari2 balik keje tengok kt dapur atas meja lauk mcm2 da terhidang tinggal nak makan jee...tpi skg....balik keje tengok atass mejaa kosong jeee beb....hadoii! kene mask maaa...

kalau dulu masuk baju dalam baldi tepi pintu blik, nnti bibik masuk dalam mesin baju, siap sidai,siap lipat...  sekarang nie balik keje naaa hambik basuh baju ain oii...sidai sendiri, lipat sendirii....hahaha

kalau dulu, balik kejee de cumy tunggu dpn umh....tak saba nak tunggu tuan die bg makan siap belai2, jerit2 panggil cumy skggggg...jeritla cmne pun cumyyyyyyyyyyyyyyyyy ke mimie keeee...tetap da xde muncul2.... haishhh cumy ku sygg...kite nak bgtahu nieeee 'aku rindu padamu'.... =(( so saddd

tula dinamakan sekarang nie dunia Ain da berubah bukan sikit malah banyak....dan memcam citer nak kongsilaa...nnti2 la ye...ain tengah perlahan-lahan nie...nak g register Internet untuk kegunaan ain dulu kt rumah tu..takdenye la ain nak gunakan buat orang lain guna buat pe...bak kata org negeri sembilan la kan 'buek abihh kan borehhh yoo' HEHEE =))

anyway, semoga ada kelapangan dan masa serta internet untuk ain meng-update ain nyee blog niee yeeee... tatatata =)))



1 comment:

  1. bermulalah episod baru dalam hidop ain, kena pandai berdikari sikit..

    tak pon kawen je ah :D

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~