Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Monday, 30 April 2012

~Gi Kerja Tappppiii~






Lebih kurang da hampir sebulan Ain berpindah Rumah..hari-hari ain gi kerja kene tempuh jem sikit...yag tak bape nak cikitla....best lagi dulu dari Rumah Keramat Jem tak teruk sangat tapi sekarang da mula dari Ukay Perdana yang nak kuar dari Ukay tu je da 10min kalau jem..kalau xjem turun bukit laju je la 5 min =))

ari2 mcam tu da kira sebati da dulu memula seminggu dua terasa sikitla...skg da hampir sebulan da ok =) kalau balik kerja pun kalau lambat sikit kuar office sampai lambat kt area Ukay abisla jawabnye sampai ke mghribla hadapi jem tu....geram pun ada ase mcm nak sapu roti..maklumla kan JEM! =)

yang nak cakap nie....dalam sebulan ain mula pindah hanya baru minggu lepas la cuti hujung mggu eyh de 2 minggu lps pun cuti gak =) nak cakap yang cuti baru hujung minggu nie....mcam biasala mak ayah ain akan dtg ukay tapi takla kerap tapi datangla kan +) jadi hari sabtu baru nie diorg pun dtgla rumah..g umah orang kawin semua...pastu ain dengan mak je balik semula ke seremban..ain tido umah seremban dari sabtu tu sampaila semalam...=) kira 2 malam la ain kt sna..ain sje tido sna sebab nak luangkan mase lama sikit dengan cumy ain =)

RINDU GILER KT DIE...DA JUMPE PUAS DA MEMAIN DENGAN DIE =) nak cakap nye arini ain g keje, pagi tadila kan dari Serembanla..hehe =) sorang2 taw drive...nak wat mcm mana takde spe nak temankan =)
 


dari Seremban nie ain kuar rumah dalam pukul 8.00 pagi camtu..ain gerak ikut Highway Plus..nnti ikut ke Shah Alam yang terus msuk ke Highway Elite...da tu ain exit dekat Subang Jaya...yang ain ingatkan dekatla kan leh kuar nak ke Airport Subang sekali die g masuk Highway KESAS pulak...jadi ain exit sekali lagi ke Subang Jaya yang menghala ke Lapangan Terbang Subang....
 
 

da AKhirnya lebih kurang pukul 9.00 pagi tadi sampaila ain di OFICE, ARA DAMANSARA yang mengahala ke Lapangan Terbang Subang =) yang bestnya tak JEM LANGSUNG!! SYOK JEE bawak si Puteh tu...best2 ! pengalaman yang sonok...dan Terima kasih juga pada GPS Si Puteh ain yang banyak membantu melancarkan perjalanan ain Pagi niee.e....hikhik..hik.. =))


~haaa sok kan cuti lagi..sempena Hari Pekerja ain da de plan da...nak Gi Port Dikson bersama anak buah tercomeyyyy anda bagaimana pula??? hehehe~

*TATA*
 

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~