Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Friday, 10 June 2011

~Bile da de mase~


Salam pada semua kawan-kawan...ecehh mcam ade yang baca je kan...hahah..xpela...dalame giler asenya ain tak tulis nie..haha bak kata kawan baek, kamaria hana 'ain kalau tulis blog mcm balas dendam' heheh...biasala da pun bile de mase je boleh taip kan..heheh


skg nie ain dekat office...maaf ye boss ku syg, dirimu tiada di office ain kebosanan kerana semua kerja telah dilaksanakan jadi ain mengambil kesempatan untuk mengupdate ainnye blog... wahh ayat den...hehehe =))

ape2 pun, skg nie keje...jauh...jauh ke? boleh tahan la...selalu mengantuk awal kalau balik rumah.. kadang2 tu bile tgh drive kat highway NKVE selalu la nangtuk dan semestinye ubat die adala berhenti di stesen minyak yg de MCD...untuk membeli Spicy Chicken Mcdeluxe + air milo + kentang goreng + ais krim sundee coklat = cawan..HEHEHE =)) da de 3,4 kot cawan dek kerana sebab ngantuk haha..+)

biasala bile sambil bawak kereta, makan da tentu2 la segar balik mata kan...tpi bile sampai umh kul 8 malam, 9 malam da lentok balik..adoi..tula yg tak sempat nak online dan update...kadang2 tu da elok2 on lappy nie..tetibe on terus shut down? camne? tu nak kire ape la kan? skg nie keje da banyak student makin bertambah, tanggungjawab untuk jaga kebajikan student pun da bertambah..tu yang penat kot...tapi alhamdulillah so far ain tak pernah ade homework untuk di siapkan di rumah...

berbeza sangat dengan keje dulu yang setiap hari de homework.. =) ape-ape pun ain bersyukur sgt sebab keje skg much..muchh better...dan dapat boss yang sgt22 best + memahami sye.. =) ok...story terbaru sye...nak kongsi dengan kawan2...semalam...haaa ape SEMALAM..? adalah hari yang sangat membagiakan ain...nak tahu kenapa??

Sebab akhirnya berkat juge pendapat dengan ibu ayah ain, boss ain dan juge BF ain...Ain da pun buat keputusan untuk menghadiahkan sebuah kereta Idaman Ain, untuk diri Ain sendiri...jadi kiranya semalam adalah hari di mana ain pergi dekat PERODUA Glemarie bersama dengan my boss with her husband a.k.a my dear aunty & uncle pergi sana untuk Booking + bayar la sekali =)

kat sana juga, ain da diberi pilihan untuk memilih num plat kereta & warna kereta...haha...hehe yang penting sebabkan sye nie orang kuala lumpur (wilayah) jadi saya pun memilih num plat kereta bermula dengan 'W'..hehehe =)) dan warna apa menjadi pilihan ain...haha itu rahsia.. kene tungguuu =)))

ookla tak nak story panjang sangat nanti kene tegurrr =)) ain sertakan beberapa keping gambar untuk tatapan semua yekk..


*THE NEW MYVI WILL COME OUT ON THIS 16 JUNE 2011*

ADE 3 JENIS:

*STANDARD*
*PREMIUM*
*ELEGANCE*






(Yang Ain tunjukkan nie yang ELEGANCE yang bakal diri ini miliki...)
TAPI warna die adalah di rahsiakan...heheh =))

okla..jumpe di entry seterusnyaa DAAA =))

2 comments:

  1. aaa. kan entry balas dendam ni..
    punyalah panjang..

    eh, lawa gila myvi baru ni!
    oo warna dirahsiakan. ok xpe..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. hehehe..biasala..kalau da menaip xingat dunia sampai terlupa de janji temu kul 3 td..tahu2 siap menaip 2.55..pe lagi mengelabah xingat dunia.. nasib baek temujanji tu dekat..heheheh

    kalau tidak ilang komisyen den..heheh +)
    cantikkan myvi tu? tula sebabb nye i da jatuh cinta padang 2,3,4 kali..heheheh =))

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~