Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Wednesday, 9 March 2011

~Memang kawan baik...tapi...~



salam semua ('',)

dalame asenye tinggalkan blog nie...maklumla skg nie sibuk bekerja..biasala kan... malam2 da penat terus rehat2...mlm nie ase nak menaip bukan apa..hati nie terasa sikitla...entahla...orang kata ada kawan baik tu seronok...yela boleh kongsi mcm2.. semuanyala...yela semua2 cakap da nama pun bestfriends mestila die tahu semua busyuk2 mcam pasal kite kan? ye tak?

tapi entah kenapa malam nie ati nie tergerak nak kol die..sje tanya kaba..yela..nak die kol.. susahla sikit...tapi takpela ain faham pun..ermm..cuma sebelum tergerak nak kol die tadi ain terima SMS dari kakak yang sama keje tadika dengan ain dulu..die nak bertunang 10 April nie..jadi kebetulan sahabat ain tu pun kenal juge akak tu...

jadi, hati nie da tak saba2 nak kol die...kire nak booking tarikh la kalau die free..nak g sama2 ke sebab die tu kalau last minit or seminggu sebelum nak kuar bagitahu die jawapan die susah nak kata 'BOLEH' selalunya tak boleh je...nak wat mcam manakan...('',)

jadi ase seronok nak booking tu, tu yg kol die..borak2 sikit tanya pasal keje semua...pasal die ada qiam aritu pasal die kursus la pe semua..bile tetibe ada member sorang yg keje sme bgtahu diorg dapat bonus terusla teringat nak tanya sahabat tu...yela kata kawan lama, kawan rapat kurang2 die mesti kongsinye..tak terpikir langsung yang die taknak bagitahu...

tapi tulakan tak sangka die cakap takpela..takyah tahula..takdela sampai rm1000 la pela...cam perli ke apa? tapi cara taknak bagitahu die..ain pelikla..ain bukan nak gelak ke apa ke..ain cuma tanya..tak salah pun kalau bagitahu..nak malu apa pun, kata kawan baik..ase mcam lainla dengan die..betul ke die kawan baik ain?? sejak zaman sek? kenapa die cam lain je skg? ermm...

last2 akhir panggilan tu, ain kate okla takpe ain taknak tanya dan tak pela kalau taknak bagitahu..dan ain cakap ok bye... :( agak terkilan dengan sikap die..takpela..pasni kite wat hal sendiri dan mcam biasa jela..nampaknya..dan ain ase ain taknak harap la die akan pegi sekali dengan ain..sebab takut selalu2nya die akan kate tak nye... ;(



best friends Pictures, Images and Photos

~orang kate ada bestfriend tu best~
ain? best ke? ase da lain je..~

niela kan zaman bile da besar2, die jadi lainla..
kalau kecik2 dulu jugak yang sonok ('',)

...*HAPPY ALWAYS* daaa ('',)*...

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~