Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Friday, 18 February 2011

~Selamat Hari Lahirrrrr Cik Ain~



salam semua ('',)

wahh bukan apa...ase teruja pun ada...('',) yela sebelum besday ain kite menyambut 'Maulidur Rasul'..dan hari soknya pula 'Hari ulangtahun Kelahiran diri ini'....Ya Allah aku, bersyukur kepadamu kerana memberi aku peluang untuk bernafas di bumi pinjaman -MU ini....



wah..wah cik ain....selamat menyambut hari kelahiran yek yang ke-22 Tahun...wah? apa 22 da ain nie..asa mcam masih belasan tahun la..hehehhee ('',) ase seronok dan tak saba nak masuk 22 nie..hehe...bukan apa..bile kite da bertukar umur nie pemikiran pun kenela lebih matang kan? hehehe...taklehla jadi kanak-kanak lagi..hehee ('',)

tapi kalau pada SIDIA tu nak ngada-ngada ke manja2 cam kanak-kanak tu boleh kot ye tak sayangku? ('',) heheehe...


Align Centre

~anyway, AIN 'happy besday to you'~

  • semoga ain panjang umor
  • murah rezeki
  • diberkati segala apa yang ain buat
  • happy always
  • smile always
  • semoga dapat apa yang di hajatkan
  • semoga...dan semoga lagila..yek...('',)

owh ye...masa kat tempat keje tu mak sedara ain a.k.a my big boss telah memberikan ain 2 potong pilihan kek secret recipe yang berlainan perisa untuk ainnye besday..hehehee

'THANKS MAK UDA' I LUV U LAA' ('',)
^terharu bile mak uda bagi kek tu^
~tak sangka dapat kek sok hari tu~ ('',)





'AIN, SWEET 22 K'
*SMILE & HAPPY ALWAYS*


*NOTE*
Walaupun tahun nie takde sape2 yang wat sambutan hari lahir ain tapi takpela da wish pun da cukup bermakna...terutama pada keluarga, ibu,ayah,along antra yang terawal wish...kepada kawan2 Sek Keramat, Teknik, dan UNISEL,kawan2 PLKN yang sma2 susah senang sama2 belajar dengan ain kebanyakkannya wish kat FB je termasukla KAMU kan..kan...hehee

ain ucapkan ribuan terima kasih kerana semuanya ingat hari lahir ain dan tak lupa untuk wish...thanks yek...tak lupa juge kepada Abang angkat ain yang sangat2 ain sayang since ain dari form 1 lagi die jadi abg angkat ain..die antara terawal yang wish..thanks abang... =) ...

akhir kata...'umo bukanla penghalang segala urusan kite di dunia ini ingatla akhirat tempat yang abadi dan pasti terjadi...'......
:
:
:
:




BYE...semoga berjumpa lagi~ OK ('',)~


No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~