Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Sunday, 13 February 2011

~Bile da tukar kerjaya~


Salam semua.. ('',)

apa kaba? lama tak bercerita kat sini..cewah mcamla ada org baca perkembangan ain nie kan..hahaha =) takpela..dalame giler kot..tak update...sori ler.. busy skg nie..bile da beralih keje..aura die da tak sama la...

well, gambar kat bawah nie diri ini yang happy msa sambut hari ulangtahun ke-SETAHUN dengan buah hati...=) hehe *sayang i luv u* opss..hehee =) terima kasih kat die sbb sudi bawak i pgi Aquaria KLCC..mmg teringin nak pgi cuma tak sempat je dan memang da cakap pun kat die bile nak masuk setahun nak pgi sne..heheheh =) thanks sayang =)

ok..wah..wah amboi lari topik da nie..hehehe anyway skg nie ain da bertukar keje...masuk keje dari pukul 8.30 pagi sampai 5ptg..tapi itu hanya di atas kertas bak kate makcik i la.hehe =) tapi sebenarnya ain masuk keje antra kul 9.30 - 10.00 pagi..hehehe mewah bukan?? korang ade? hehee =) bile ain takde keje dalam kul 2,3 Pptg da leh balik..hehehe lagi mewah kan? hehe

ain keje sebagai 'Eksekutif Pengurusan'...yakni keje die jaga bahagian hal ehwal pengurusan/ pengkeranian, dan semuala hal-hal berkaitan dengan kmputer..key in data...dan persiapan dari segi keperluan pengurusan...=) korang mesti tak faham kan? takpe2 hanya ain je tahu keje ain cmne..hehehe =) yang penting keje ain tak membebankan da sgt22 menyeronokkan la =)

ok..dari segi fulus...cukup peehhh bestt..=) hehee yela..da de gaji basic...pastu kalau ain keje hujung minggu lain gaji...keje jaga exam lain gaji..=) keje luar daerah pun lain =) hehe tak ke mewah tu..=) ok..pada ain keje kali ini memang cukup berbezala dari dulu... dulu ain ala-ala ustazah kot hahahaha skg nie da mcam ahli koprat hehe =) merasa beb korang ada? ('',)

ok...nak story company yang ain keje nie pengurus besar die adalah my auntie 'Pn Rubiyah Jamil'..kalau korang nie tahu jenama 'Nestlea' sowi kot salah eje lupez lak hehe =) Mesti korang familiar dengan jenama 'Megi' KAN? jadi my auntie nie dulu adalah Manager Megi..skg nie je da tukar angin ke bidang lain..=)

syarikat yang ain keje nie di beri nama 'PEM Excelllence.Sdn Bhd'..Main keje kami adalah merupakan syarikat kerjasama dengan UUM untuk mengajurkan program Eksekutif bagi orang yang bekerja..kira yang nak sambung belajar separuh masa....ala yang belajar hari sabtu ahad hujung minggu tu..nie main keje kami...

selain dari tu syarikat nie juga turun buat :
  • Islamic business Consultancy
  • Project & Event Management
  • Professional Development
  • Soft Skill Training
  • Executive Training
haa..macam-macam adakan...tapi skg nie yang kami tengah handle adalah main program kami...iaitu mengajurkan program separuh masa kerjasama dengan UUM...baru intake Jan.. skg tengah buat preparation untuk cari student intake May pula..haa..macam2 kan..tula bile dapat student ain dapatla komisen..kira duit lebih gakkan? hehehe

okla...sbb tula ain ari sabtu & ahad pun kadang2 keje..maklumla..bile ada kelas ain keje la..ain kene jaga..kalau diorg exam pulak ain kene jaga juge...dapatla fuluss hehee =) buat masa nie cuma ada dekat KL, SP, dan JB...kalau ain travel dapatla fulusss lagi... wahhh fuluss..fulusss.fuluss hehehee ain sonok keje hujung minggu yelaa sebab kalau keje nieee takdela duk terperap kat umah jee..hahahaha....kla...kalau ada yang nakkan maklumat lanjut boleh hubungi ain k...=)



~Dulu ain keje takde kad sendiri..skg nie da de daaa...~ hehhee
korang ada??? ~ =)

~nie pemplet yang tak seberapa dari kami~
~de 2 versi~
~nie in english~


~ni ~(bahasa melayu)~

~oklaa..~
semoga kite berjumpe di entry seterusnya yek...
nak tunggu entry lagi tak tahula lagi bape bulaannnn ehheheheh =)



No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~