Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Thursday, 6 January 2011

~1st Giveaway Tinie (zon2u)~



salam..semua...('',)



'SELAMAT TAHUN BARU'...

ceh si Ain nie masih dalam mood tahun baru lagi..adoi..hehe well, masuk je tahun baru nie ain pun da bertukar angin melangkah ke alam kerja dalam office lak..hehee.. kire tukar tahun tukar keje lak..hehe...masuk je awal tahun 2011 ain mula bekerja dengan makcik ain di ARA DAMANSARA...('',)

sonok sangat sebab keje die wat mse nie senang da ringkas jela...tak susah lagi..hehe dan ain masuk keje kul 9.30 pagi balik 4.30 petang..hehe kadang2 tu kul 4.00 petang da balik..hehe bergantung pada keje jugakla..yang penting ain pgi balik drive sendiri..hehe

eh..eh ase cam da silap lak..tajuk nie..hehe..sebenarnya nak cakapla...kan..tadi baru je menyinggah blog kawan zaman kanak-kanak ribena...cik kamaria Hana sekali tekejut die g tag ain untuk 1st Giveaway Tinie (zon2u)..('',) pape pun lepas je kene tag ain terus buat nie..hehe thanks cik kamaria kerana tag sye..hehehe

(lenkali leh tag agi ek) =)


~gambar konon sibuk keje la tu~ hehee ('',)




ok macam yang da sedia maklum tarikh tutup penyertaan adalah 14 Januari nie..jadi pada sesape yang nak join masih de peluang lagi niee..hehe...mse ain baca syarat penyertaan semua hadiah misteri taw..hehehe...mesti best2 kalau misteri nie..hehe.. pape pun korang tak rugi kalau try masuk dan try la clik la sini kalau nak join k...('',)

nie yang tak bape nak pandai nie....ermm kene tag 2 orang kawanla....ermm..okla i try..

  1. cik shazwani shafri
  2. cik diza

okla..semoga ada rezki la..hehe dan berpihak pada sye...('',)
terima kasih again too cik kamaria..hehehe...
(tekeejut i tgk blog u da kene tag) hehe ('',)

~oklaa daaaa~ =)

2 comments:

  1. ur welcome .. :)
    hehe..

    lain kali boleh tag ain lagi..

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~