Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Wednesday, 17 September 2014

Coretan 1 untuk tahun 2014 ~ ('',)





Entah ada yang nak baca atau pun tidak takpelakan...dalame Ain membawa diri,...
 hilang dari menulis cerita disini... untuk tahun yang baru, ain melangkah ke 1 lagi tahun dan ain pun membuat keputusan untuk menukar nama blog ain yang hampir 4 tahun dibina...

kenapa ain tukar? tu biarla menjadi rahsia dalam poket Ain sendiri...heee



Bila usia meningkat kepada 25 Tahun pelbagai ragam manusia ain temui.. tak kirala dari tempat kerja, dekat rumah mana-mana punla... dan jugak sekeliling Ain.... sebenarnya jauh dari hati suke lagi masa ain zaman kecik-kecik..yela masa tu tak tahu pape..tahu cakap,mintak tanpe fkir panjang..sebab semua tu urusan mummy abah jee...tahu2 apa minta semua ada... sekarang? masa berubah...

apa ain nak, ain kena usahakan sendiri..diorg da takde nak bantu atau bagi macam dulu.. kebanyakkan urusan kehidupan ain sekrang di atas bahu dan kaki Ain sendiri... nila lumrah kehidupan hari-hariku..





comelkan? comell sungguh budak nie... dala hati die masih putih bersih lagi..('',) untuk tahun 2014 nie, macam-macam yang ain tempuh... yela macam...dari awal tahun dulu antaranya:
  1. Melangkah usia baru (25 Tahun)
  2. Renew lesen heee
  3. Gaji Baru ('',)
  4. Jawatan kerja masih sama (mmm boring)
  5. Mula mencari langkah baru..kerja baru hahaha
  6. Memohon pengajian PJJ
  7. Renew Roadtax
  8. Ada kesayangan teristimewa skg (yeaa) akhirnyaa ('',)
  9. Persiapan pengumpulan harta untuk mase depan
  10. Persiapan untuk langkah 2,3,4 heee ('',)
 Apa yang penting sehingga arini ain bersyukur di atas apa yang ALLAH S.W.T telah tetapkan buat ain.. ain percaya, rancangan-NYA lebih baek dari apa yang ain rancangkan..semoga Ade rezeki ain untuk berhijrah ke tempat laen...

SEMOGA..semua yang harapkan dapat dimudahkan OLEH-NYA.... 

*semoga kite jumpe lagi di cerita baru nanti* ('',)

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~