Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Thursday, 25 November 2010

~Kembali Senyum~



Assalammualaikum semua...apa kaba? sht? mcmla ade org nk bc blog ain nie..haha xpela kan...well..asenya ain da lama sgt tinggalkan blog nie...da berhabuk..giler da nie...mcm2 benda jadi..mcm2 benda nak citer kat sini....

tengokla gambar kat atas tu senyum bukan men...yela..hati da senangla..kata..tu yg KEMBALI SENYUM tu..hehe..eh2 mcm ada tajuk lagula..heheh..pinjam jap...opss..pape pun ain ase ase nak citer gak kat sini....mcm2 benda yg jadi tu...yela ada yg manis, pahit..tawar...masin..hehe... semuanya ada...hehehe..:) jadi mesti kena citer dan ain nk wat list la...yela..byk sgt kot...takut ada yg tertinggal..hehehe...;))

  • citer masa bercuti dengan mummy & abah kat Padang,Indonesia..
  • citer g Cameron Highland dgn rakan-rakan sekerja..
  • mengenai abang ngah (kandung) ain meninggal
  • Anak kucing lahir
  • kucing kesayangan kena bagi orang ;(
  • murid-murid ada sukan Tahunan
  • ain demam teruk + family
  • ain latih wat persembahan konvo anak-anak murid
  • Majlis Cukur Jambul Izz Hfiy
  • Interview KEMAS
  • Murid-murid Ain Konvokesyen
  • Raptai Konvo Ain
  • Ain Konvokesyen
  • Murid cuti sekolah
mcam mana? boleh tahankan list story?? heheh..pape pun akan di update secepat mungkin... pape pun ain doakan semoga kehidupan ain selepas nie akan lebih bahagia di samping keluarga, insan tersayang dan orang sekeliling ain...('',)

1 comment:

  1. ain, kite nak konvo dah esok !
    hee. memang lame ain x update blog..
    heee.

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~