Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Tuesday, 12 October 2010

bile yang tersayang sakit..~

salam semua..

selepas dari Majlis Cukur Jambul Izz Hfiy, abah dan along disahkan mendapat penyakit DEMAM DENGGI.'.dalam masa yang sama mase ain sibuk2 keje, ain kene balik umah untuk bawak abah g hospital ampang...dalam waktu yang sama along kak ija bawak untuk dirawat di subang medical centre...

ya ALLAH mase tu family ain diduga oleh-NYA...mcam2 benda pikir..susah sebenarnya bile abah kene tahan wad...sian mak..mak pun mcam tak sihat...lama gakla abah kene tahan wad dalam 4,5 ari juga...along pulak kene tahan wad dalam seminggu lebih...along lagi lemah die tak lalu nak makan sebab tu die lambat baik...

abah pula dienye selera makan masih ok sebab tula alhamdulillah sihat cpt...mse abah masuk hospital ada satu masa tu ain gune kereta abah..hehe untuk kali pertama ala tu pun untuk masukkan kat dalam..mse tu di luar pagar..nie msuk letak dalam nak kunci pagar..hehe

agak nervous jugak la..mase abah masuk wad ainla dengan nana, dan mak yang ke hulu hilir g melawat along la pastu melawat abahla..benda tu berlangsung berari-ari..hanya kerana mereka berdua..mse abah da nak balik tu..mase tu ain baru je g melawat abah bagitahu pasni nak lawat along kat subang...tup..tup otw balik dari melawat along tahu2 abah da boleh kuar..apalagi terusla pegi hospital ampang pulak jemput abah....

mcam tula pengorbanan seorang anak untuk ayahnya kan..heheh;) apa-apa pun ain doakan semoga keluarga ain berada dalam kesihatan yang sihat pas2 nie..terutamanya abah dan mak..kerana tanpa mereka..susah untuk kami nak teruskan kehidupan...;)

~sekian...da......~

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~