Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Sunday, 30 May 2010

~Kembali semula~


salam...

dalame betul ain tak tulis kat sini..berhabuk abis blog ain nie..asenye dalam 2 bulan lebih kot tak tulis..ishk2...mcm2 cerita nak kongsi...takpela..pasni cuti sek bakal menyusul..bolehla nak cerita mcm2 nie..hehehe....

asenye mulai dari arini blog ain nie ain nk cerita mcm diari la..tempat ain meluahkan... perasaan...kadang2 ase tertekan takde tempat nak luah..ase geram..tension..mcm2...la..... wat mse nie alhamdulillah diam tak diam ain da keje kat Tadika Amal tu da 5 bulan...

mcm2 dugaan dan rintangan ada satu tahap sampai nk berhenti tapi ain gagahkan juga sampaila ke 5 bulan..hehehhe syukur...2 bulan ain keje da terus dapat permenent..hehehhe... syukurla....ain kalau boleh nak keje kat sne smpi ain dpt twaran smbg belajar....

ermm...well ain nak cerita sikit arini nye story...arini 30hb May 2010, ain duk umah je maklumlah cuti hujung minggu...bukan de pape pun kan...sejak ain meningkat dwasa nie mak ain tu selalu sgt de je yang tak kene pasal ain nie..di mata die....ada jela salahnye...

tu tak kene, nie tak kene..nthla...tension...ermm...arini siang tdi....pasal kucing pun mak bising2....die ckp, kakak pembantu umh tu bukan keje die tolong bagi kucing ain makan...ada ke selama nie ain arah2 pompuan tu suh buat!!!! ada????

kalau die tak nak tolong dalaa...yg mak tu nk bising2 nape..ain tak faham betul..ain pelik sape yg anak mak...mak nak duk bising22...last2 ain geram dala pasni tak payah da pompuan tu bg kucing ain makan..lantak la ain sempat kasi ke tak, tak payah die bg kan....

geram betul ain...pasal kucing pun nk bising2..dala pastu berleter sampai petang.....ain nye mogok...ain tak makan pun pe yg mak masakkk arini....biarlaa..sok hari jadi mak...ain nk wat tak tahu..je...taknak ain wish...kecik ati betull...

orang len ada mak tak mcm nie..ain nye mak cmni...tak fahamm...sakt ati nie.. terasa...betul...dalaa....tak kisahla pe org nk ckp ain niee pe yg ain tahu ain da byk saba daaa....biarla nk jd pe.....tula yg menyebabkan ati ain arini menyirapppppp jeeee....

kla...semoga hari22 yg mendatang lebih menceriakn.... ;)


2 comments:

  1. sabar ye syg... kuat kan hati... :)

    ReplyDelete
  2. iye...terima kassihh arini da tenang.... ;)

    ReplyDelete

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~