Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Monday, 31 May 2010

~Best...syok!~



salam...

tgkla gambar tu nth pape kan..? hehehe...muke gumbira di sana hajat yg dalame di tanam dri umurku 18 tahun ketika masih di PLKN lagi di bina kini tercapai wpun agak lambt.. hehehe...nak tahu hajat apa?? nak dapat Lesen tuk kereta dan motor..hehehhe

ase lama sgt kan? bape thn tu bru dpt.? hehe tp alhamdulillah syukur skg nie da dpt da...baru je 3,4 bulan yg lps kot..hehehe..skg nie da leh da bawak kereta sendiri.. hehehe...aritu minggu lepas mse mummyku masuk HUKM ain da bawak kereta g sne tgk mak sndiri..heheh..

pastu da pandai g carrefour wangsa maju, g alpha angle AU2..ermm...wat mse nie tak banyak tempat pegi maklumlah baru je dapat pegang stereng..hehehehe....pape pun ase puas sbb da dapat laksanakan hajat sendiri.hehhe..bile bwk kereta sendiri rse len..hehehehe syok.!

pe lagi kwn2 yg belum dpt lesen cpt2la dapat...biar kite nie HALAL di jalanraya.. hehehehe..well..tuk arini kehidupan ain macam biasala...sibuk bekerja...tuk arini kat kelas takdela ain ajar pun..sbb budak2 tu baru je selesai hari terbuka minggu lepas...

HARI TERBUKA tu mak ayah budak2 tu dtg ambik report card..mcm2 gelagat la aritu.. hehehe...ermm..tinggal minggu nie je lagi sebelum adik2 tu mula cuti jadi ain wat keputusan minggu nie just happy2 je..just wat kuiz, teka-teki, pastu adala maen game sikit..pastu pihak pengurusan nak wat lawatan tuk this week..

jadi penuh da jadual adik2 tuk this week.. alhamdulillah...hehe...kalau tidak poning nk pikir nak ajar apa.. hehehehe
..ermm...bile balik rumah takde pela yang berlaku...just pompuan tu iaitu pembantu umah nie takdela bagi kucing2 ku makan...jadi ain balik keje je ain la yang bagi..takpela kalau nak wat mcm nie setiap ari ain relakan..dari ain sakit hati kan..hehehe...

pape pun arini ain xdela tension sgt mcm semalam..heheheh...lagi satu arini pas keje ain baawk kereta round2 keramat..hehehehe..
sekali masa ain round ain terserempak dengan abang angkat ain yang sekian lama tak jumpa daa...adoi..tekejut betul..pape pun ain harap esok lebih baek dari arini....

sekian..~

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~