Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Monday, 12 December 2011

~Kehidupan harus diteruskan~



Hye semua...terima kasih pada yang sudi singgah blog yang tak seberpa nie yek...dalame ain menyepi...bukan ape..mcam2 benda jadi kat Ain sejak menjak nie...macam2 yang ALLAH s.w.t uji pada Ain & keluarga...ape pun ain Redha Die duga kami dengan mcam-macam....

sekarang rasanya kehidupan ain banyak berubah...dengan macam-macam... makin ain besar, ain rasa makin mcam-mcam berubah...dari segi keluarga, kehidupan..keperluan mahupun kehendak ain...hubungan dengan ahli keluarga pun dulu-dulu sangatla akrab... tapi...sekarang bila masing-masing da besar panjang...masing-masing bawak haluan masing-masing..tula yang ain sedih.. ain rindu..suasana keluarga kami yang dulu...=(

Gelak ketawa adik-beradik dalam rumah..kadang-kadang rasa dalam rumah nie..mcam takde penghuni...mcam rumah da tukar owner...=( yela...along ain jarang balik rumah.. tambah skrg konon merajuk dengan abah, dengan Ain..jadinya die pun jarangla balik rumah..pisahkan ain, mak abah dengan anak die...ain sedih..sedih along bole buat mcm tu..=(

Yang angah ain pulak...lagi satu hal..merajuk..merajuk...angin satu badan mengalahkan seorang perempuan yang mengalami masalah Cuti sebulan...tak faham dengan perangai angah yang walhal da berusia dalam lingkungan 30-An...=( kadang-kadang ain kesian mak abah,..sebab dapat dugaan yang mcam nie...=( semoga mak abah tabah...

dalam keluarga, ain pun tak cakap dengan Nana..(adik ain)...ain sedih dengan perangai die..yang keras hati...die tak rasa die salah dengan ain.. walhal.. mcam-macam die wat.. =( kalau ain citer, kang semua kata die kejam..ain malas nak bukak pekung diee... tapi tula..bila hati dan kering, tak de rasa bersalah dan susah hati mcam tula....dan ain akan TAK KAN cakap dengan die...lantak la nak jadi ape....walaupun hati ain sebenarnya rindu suasana keluarga dulu =(

sekarang, kehidupan kami da lain..life kami pun makin lama makin berubah...masing-masing da ikut kepala masing-masing...ain..? teruskan dengan kehidupan mcam nie..dan ain cuma doakan mak abah panjang umo, murah rezki, tabah menghadapi kerenah anak-anak abah mak yang masing-masing tak matang lagi.....



Mood: macam-macam nak citerr nieee...tapi tunggu akan menyusul yek ^,^

No comments:

Post a Comment

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~