Selamat Datang...Selamat Membaca & Selamat Kembali Semula ye..saya sayangkan awak.awak.awak semuaa... ..=)

Saturday, 30 April 2011

~Gud Luck CiK Ain~




Amboi..amboi si Ain nie kalau da rajin berhari-hari lak nak update ek..hehehe ('',) banyak lak mase da nie...hehehe ececeh...sje je pun kan da kan blog den suke hatila nak update byk2 kali dalam sehari ke apa ke kan...hehehe ('',)


okla..tengah2 malam update nampak sagt terlebih excited nie..hahaha ok, nak story la nie.. macam yang ain cerita smlm (entry lepas) mengenai hari sabtu 30 APRIL 2011 ain akan menghadiri Ujian Kelayakan Pendidikan iaitu Malaysian Educators Selection Inventory (MEDSI)....

:
:


(TERIMA KASIH PADA MPM sebab bagi ain wat semakan)
*aritu wat semakan MPM nye website jemm haha..nampak sgt ramai yang apply nie*

:
:



*(niela Slip Kehadiran MEDSI yang perlu di bawa nanti)


okla nak bagitahu jugak ain akan menghadiri Ujian MEDSI nie pada Hari Sabtu 30 APRIL 2011, pada jam 10.00 pagi - 11.00 pagi di SMK. GOMBAK SETIA...




ingatkan da tak yah masuk sek lagi duk dalam Dewan sekali kene masuk jugak ambik Ujian hehehe ('',)

apa-apa pun pada Cik Ain anak Pakcik Rahman, Gud Luck esok (sabtu) buat yang terbaek. jawab jujur, jadi diri ain ok..takmo tipu2 jawab tu taw...semoga de rezki untuk sambung degree bidang yang ain minat tu...dan Insya'ALLAH semoga impian untuk jadi seorang guru + pensyarah akan termakbul dengan izin-NYA... ('',)

okla..nak kene tido da nie..sok nak bangun awal nak kene ada kat sek tu 30min awal hahaa (",) okla, nite2....tata assalammualaikum..... ('',)

1 comment:

selamat datang blog kite~ silalah tinggalkan komen di sini~